Skip to main content
Voor overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, makelaars maar ook particulieren kan Aerovista een grote toegevoegde waarde hebben in het leveren van beeldmateriaal bij langlopende projecten. Voor dit soort opdrachten wordt natuurlijk een prijs afgesproken op projectbasis.
Al in de ontwerpfase van infrastructurele werken, zoals (snel)wegen, viaducten, bruggen, of van bouwprojecten is het van belang om een actueel en gedetailleerd overzicht te hebben van het betreffende gebied, of de verschillende bouwfases. Tijdens de realisatie van dit soort infrastructurele projecten kan met luchtfoto’s de voortgang heel makkelijk worden vastgelegd. Foto’s kunnen periodiek worden gemaakt, of na bepaalde vorderingen. Op deze wijze heeft u beelden van het project in verschillende fases weergegeven. Met name bij projecten waarbij veel verschillende partijen betrokken zijn, is dit van belang. Met een dergelijke methode van vastleggen kunnen alle belanghebbenden de voortgang eenvoudig volgen en ingrijpen indien nodig. De luchtfoto’s kunnen ook makkelijk gebruikt worden voor de communicatie naar bijvoorbeeld, omwonenden, financiers, subsidieverstrekkers of andere stakeholders.
Natuurlijk is het ook mogelijk voor particulieren om luchtfoto’s te maken voor en na de renovatie van een woning of ander object. U kunt altijd contact opnemen om uw wensen, eisen en mogelijkheden voor uw langlopende projecten vrijblijvend met ons door te nemen.
Een selectie van lopende infrastructurele projecten en afgesloten projecten uit het verleden:

Aanleg N23

Brug Schiphol-Oost

Nieuwbouwwijk Zaandam

Spoorbrug

Viaduct N201

N201 Aalsmeer

Amstel Aquaduct

Infrastructurele projecten

Goede en scherpe luchtfoto’s zijn dus een uitstekend instrument om overzicht te verkrijgen van een projectgebied. De foto’s kunnen een actueel en gedetailleerd beeld geven van een bepaald moment en duidelijk is dan te zien welke bouwwerkzaamheden wel of niet gedaan zijn op dat moment. Het periodiek maken van luchtfoto’s met drone’s, normale vliegtuigen, of helikopters is vaak een kostbare zaak.  Onze motorzwever is hier een uitstekende oplossing voor. Wij combineren de scherpste prijzen met een snelle service, flexibiliteit en jarenlange ervaring, hetgeen ons de meest voor de hand liggende partij maakt als het om luchtfoto’s gaat. Door onze jarenlange ervaring  met dit soort projecten kunt u ons ook op voorhand als klankbord gebruiken om van gedachten te wisselen over bepaalde projecten en op welk moment in uw specifieke geval de luchtfoto’s een optimale toegevoegde waarde hebben.

Close Menu

Direct contact? Bel mij op 06 5429 1832